تجهیزات آشپزخانه های صنعتی در رستوران ها بیمارستان ها فست و فود ها و اداره های مورد استفاده قرار میگیرد و این تجهیزات بیش ازچند برابر تجهیزات خانگی انرژی مصرف میکنند.
بسیاری از مردم اغلب با شنیدن نام آشپزخانه های صنعتی به یاد سرخ کن و اجاق گاز ها و…می افتادن ولی اشپزخانه های صنعتی بسیار بزرگتر ازاین بحث ها میباشد آشپزخانه های موفق شامل بخشهای مهمی هستند که آن بخشها شامل موارد زیر میباشد.
1- شست و شو
2- ذخیره سازی و انبار
3- آماده سازی غذا
4- پخت و پز غذا
5- سرویس و خدمات

شست و شو
این بخش با تجهیزات مهم در یک آشپزخانه رستوران یا هر مکانی که نیاز به یک آشپزخانه صنعتی دارد شکل میگیرد تجهیزات شستشو را میتوان اینگونه نام برد سینگ ظرف شوی-وان-ماشین ظرف شویی و بسیاری از تجهیزات دیگر که میتوان نام برد که در تجهیزات شست شو مورد استفاده قرار میگرند

سینک ظرف شویی سه لگن

سینک ظرف شویی سه لگن

تجهیزات شست شو باید در ورودی یا همان خروجی آشپزخانه های صنعتی قرار بگیرد چون برای شست شوی ظروف باید گارسون ها به سرعته هر چه تمام تر بتوانند ظروف را شستوشو بدهند

ذخیرسازی و. انبار
این بخش ذخیره ساز و انبار در آشپزخانه های صنعتی بسیار مهم میباشد چون هر آشپزخانه یا هر جا نیاز به یک انبار و ذخیره سازی دارد
در انبار های آشپزخانه های صنعتی ما باید انبار را به سه قسمت تقسیم نماییم قسمت اول برای مواد غیر غذایی در قسمت دوم مواد غذایی خشک و در قسمت بعدی نیز مواد غذایی سرد قرار دهیم

از تجهیزات مورد استفاده در انبار مهم ترین لوازم انبار قفسه ها میباشد که شما میتوانید با کیک کردن روی گذینه قفسه نمونه کار های پیک استیل را مشاهده کنید.

آماده سازی غذا
این قسمت از تجهیزات آشپزخانه های صنعتی را باید در نزدیک انبار ذخیره سازی قرار داد چون اماده سازی غذا در این بخش مورد استفاده قرار میگیرد و تمامی مواد غذایی داخل انبار میباشد گارسون ها راحت میتوانند از مواد غذایی برای پخت پز استفاده کنند

چرخ گوشت صنعتی

چرخ گوشت صنعتی

پخت و پز غذا
این بخش از نظر بهداشتی باید به نحوه احسن نگهداری کرد زیرا در این بخش غذا اماده میشود و وارد سالن غذا خوری میشود
این بخش را باید در نقطه بسیار نزدیکتر ورودیه سالن غذا خوری ایجاد کرد بدلیل اینکه در این بخش غذا اماده میشود و از این بخش غذا وارد سالن غذا خوری میشود

سرویس و خدمات
این بخش بخشه نهایی اشپزخانه های صنعتی میباشد این بخش باید در بغل تجهیزات پخت و پز قرار گیرد زیرا گارسون ها از بخش پخت پز غذا ها را در بخش سرویس و خدمات وار گرم خانه میکنند و به سالن غذا خوری انتقال میدهند

گرمخانه 30 نفره پیک استیل

گرمخانه 30 نفره پیک استیل

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به چند دسته تقسیم میشوند و تمامی اجناس را میتوان از یک تولید کننده مطمعن خریداری کرد و
ما برای شما شرکت پیک استیل را معرفی میکنیم که چندین سال در طراحی بهترین اشپزخانه ها تجربه های بسیار زیادی را کسب کرده

تجهیزات فست و فود
تجهیزات کترینگ
تجهیزات کافی شاپ
تجهیزات ساندویچی
لوازم قنادی

ما در این بخش تمامی تجهیزات مهم هر بخش را برای شما معرفی می کنیم

تجهیزات فست و فود (فر پیتزا – تاپینگ پیتزا – دستگاه مرغ سوخاری-دستگاه مرغ بریان – دستگاه ذرت مکزیکی – نوشابه ساز – پاستا پز)
تجهیزات کترینگ (چرخ گوشت صنعتی – گرمخانه غذا – اجاق پلو پز -دیگ – پوست کن – قفسه آشپزخانه – سبزی خردکن)
تجهیزات کافی شاپ (آبمیوه گیری – یخچال صنعتی – فریزر صنعتی – سینک ظرفشویی – سالامندر – دستگاه همبرگر زن – سالد بار – )
تجهیزات ساندویچی (سرخ کن صنعتی – فر ساندویچی – دستگاه کباب ترکی – دستگاه گریل – دستگاه فلافل زن – کالباس بر )
لوازم قنادی (دستگاه آجیل پزی – دستگاه خمیر گیر – دستگاه خمیر پهن کن – میز کار – آب سرد کن – یخ ساز – )